Carmen Brumă recunoaşte că pentru a slăbi a băut chiar şi oţet

 

Carmen Brumă recunoaşte la Antena Stars că pentru a slăbi a băut chiar şi oţet

Şi în această sâmbătă, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, telespectatorii Antenei Stars află de la gazda emisiunii şi de la invitaţii săi, Carmen Brumă şi Mădălin Voicu, care sunt secretele vieţii lor armonioase

Carmen Brumă, un icon în materie de diete şi mişcare, povesteşte la “Refresh by Oana Turcu” că pănâ să-şi găsească regimul potrivit a încercat tot ce se putea în materie de cure de slăbire şi chiar a băut oţet.

Ce părere are acum Carmen despre naşterea naturală, dar şi dacă mai plănuieşte să devină mama, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.

“Viaţa mea este legată direct de copii, pentru mine educaţia contează mai mult decât creşterea lor. Mai am doi băieţi care nu-mi poartă numele. Mamele lor au ales să aibă un copil cu mine fără să ceară nimic. M-au iubit pur şui simplu. Cu mama lui Mădălin jr. am avut o relaţie de o lună de zile”, declară Mădălin Voicu, cel de-al doilea invitat al emisiunii. Mai multe detalii despre relaţia dintre celebrul violinist şi actuala lui soţie, Carmen, mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest