Cătălin Bordea, despre drama din copilărie! "Mama m-a făcut la 16 ani, apoi a avut mai multe relații. Ori i-a plăcut viața, ori n-a avut noroc!"

 
+2 click pentru
galerie

Nu a avut mereu viața pe care o are acum și nici succesul de care se bucură astăzi. Cătălin Bordea, căci despre el este vorba, a pornit de jos, a trăit într-un sat, iar când era mic mergea la școală, apoi lucra la munca câmpului. Familia lui nu a fost unită, mama l-a născut pe când avea doar 16 ani, iar tatăl nici nu mai vroia să-l îl ajute. Însă toate aceste greutăți l-au ajutat să devină omul care este în ziua de azi. 

"La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naștere la mine și am mers la el. Pentru el nu a fost un șoc, dar a fost unul pentru soția lui de atunci. A intrat în casă de mână cu mine și i-a spus că sunt fiul lui... iar femeia...  de parcă mă cunoștea de-o viață, m-a întrebat dacă îmi este foame și mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiți, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viața asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost. Tot ea (soția de a atunci a tatălui său) mi-a trimis 50 de euro, timp de trei luni, când eram în primul an de facultate. Asta am aflat de la o vecină. Pentru că eu credeam că mi-au fost trimiși de tata. Ea îl obliga să îmi trimită bani, iar dacă el nu voia, îmi trimitea ea. (...) Mama mea, când m-a făcut avea 16 ani, era doar un copil. Dar a avut mai multe relații. Ori i-a plăcut viața, ori nu a avut noroc.(...) Am avut o capilărie grea. Eu l-am crescut pe fratele meu mai mic, făcut cu alt bărbat, alături de bunica mea. Veneam de la școală, apoi munceam pe lângă casă, mergeam la cosit. Eu eram bărbatul în casă. Și la 4 dimineața se găsea ceva de făcut. (...) Îmi ajut familia și acum. Nu am cum să nu fac asta... Ei sunt familia mea. Și dacă nu erau ei și tot ce s-a întâmplat.... Probabil eu acum eram un drogat sau vreun bețiv din sat," a declarat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii "Refresh! by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Aflați întreaga poveste a coprezentatorului de la emisiunea "Un show păcătos", din materialul de mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest