Claudia Ghițulescu, dezvăluire surprinzătoare la ”Refresh by Oana Turcu”: ”Mi-am cunoscut soțul într-o benzinărie”

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, unde povestește cum și-a cunoscut soțul, dar și cum s-a schimbat ea după căsnicie.

”După o filmare cu Steliana Sima, am stat cu ea în mașină de vorbă, câteva ore, până am rămas fără motorină. Eu nu știu să bag motorină, m-am stropit o dată și aia mi-a fost. Mă uitam prin benzinărie să văd pe cineva care să mă ajute. Marian era acolo și l-am rugat pe el să cheme pe cineva. Apoi m-am dus lângă el și i-am mulțumit. În mașină, culmea, el o asculta pe Steliana Sima. M-a surprins faptul că un băiat tânăr asculta muzică populară. Apoi am plecat și el, în loc să facă stânga cum părea că trebuie, a venit după mine. Eu i-am spus că are o mașină frumoasă și el mi-a zis ”și-a ta e frumoasă, doar că-i lovită”. M-a surprins a doua oară cu spiritul lui de observație, pentru că era întuneric și mașina mea avea o mică zgârietură”, a povestit Claudia Ghițulescu prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț.

Cum a decurs relația lor mai departe, cine a făcut primul pas și cum au ajuns să se căsătorească, Claudia Ghițulescu povestește pe larg duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest