Clejanii vor să-i facă Oanei Turcu statuie!

 

  Pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, Viorica a acceptat în premieră să permită unei echipe de televiziune să filmeze în casa familiei

“Vreau să-mi salut şi eu prietenele mele: grasele, da’ şi alea slabe; dar să ştiţi că eu am fost slabă în tinereţile mele şi nu-I plăcea lui Ioniţă deloc, nu-mi venea nimic frumos pe mine. Dacă aş da timpul înapoi, n-aş mai vrea să fiu atât de slabă. Dar vorba lui Ioniţă, : , spune printre hohote de râs Viorica din Clejani, invitata Oanei Turcu în emisiunea “Refresh”, din acestă sâmbătă de la ora 16.00, de la Antena Stars.

Pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, Viorica a acceptat în premieră să permită unei echipe de televiziune să filmeze în casa familiei. “Niciodată Ioniţă nu m-a criticat, el nu îmi face repoşuri, nu¬-mi zice: , că dacă îmi zicea mă puneam şi eu pe slăbit. Dar dacă îmi zice că sunt frumoasă, ce pot să zic? Eu mă simt bine în pielea mea”, completează cântăreaţă, care recunoaşte că îi place să mânănce bine.

Însă cu cu mândrie în glas, îl dă de exemplu pe Ioniţă, soţul ei, care de ceva vreme merge să facă sport şi a ales un mod viaţă sănătos, preferând salatele în locul mâncărurilor grase.

De altfel, Ioniţă din Clejani şi-a făcut apariţia în timpul interviului Oanei cu Viorica, în trening, pentru că venea de la sală. “Ia uite ce muşchi are la abdomen”, exclamă Viorica, în timp ce Ioniţă îi mărturiseşte Oanei Turcu că are o mică problemă în ceea ce priveşte înfăţişarea lui exterioară: “dacă mă ajuţi, jur pe viaţa mea că-ţi fac statuie”. Despre ce problemă este vorba, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest