Cornelia Catanga a trecut prin momente cumplite! A lovit-o o maşină pe trecerea de pietoni! "Aveam intestinele pe jos... "

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă pare duce o viață de artist și teoretic nu ar trebui să îi lipsească nimic, lucrurile nu stau chiar așa. Cornelia Catanga, căci despre ea vorbim a avut o copilărie grea și nefericită, marcată de sărăcie. Artista a avut probleme cu vederea, iar pe lângă asta a suferit și un accident teribil despre care i-a fost destul de greu să vorbească.

"Am avut o copilărie foarte grea. Veneau copiii cu portocale la şcoală. Atingeam şi eu cojile să văd cum e o portocală şi mergeam la coş şi căutam prin resturi să simt şi eu ce gust are. Apoi mergeam cu acordeonul în spate şi strângeam câţiva bănuţi. Mergeam la alimentară şi cumpăram câte ceva şi le duceam acasă", a povestit Cornelia Catanga, în ediția de "Refresh by oana Turcu", de la Antena Stars.

Când avea doar 10 ani, artista a fost accidentată pe trecerea de pietoni.

"Credeam că problemele cu vederea s-au declanşat în urma unui accident. O maşină a dat peste mine pe trecerea de pietoni şi m-a lovit rău. Avem intestinele pe jos. Când mi-a fost descoperită boala,  în tinereţe, un doctor nu-i dau numele, mi-a spus să-mi iau adio de la a deveni mama. Că  nu pot face copii pentru că boala se va agrava şi voi orbi”, a adăugat cântăreaţa de muzică lăutărească.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest