CRBL vorbeşte despre secretele relaţiei perfecte! "A spune te iubesc este egal cu a spune îmi pare rău"

 
+2 click pentru
galerie

CRBL se poate lăuda cu o viaţă apropiată de perfecţiune. Are o carieră de invidiat, iar pe plan personal o duce extrem de bine. Este căsătorit de 7 ani, are un copil şi îşi iubeşte soţia ca în prima zi. Artistul a povestit despre familia lui, despre modul în care a cunoscut-o pe partenera sa de viaţă, dar şi despre faptul că este esenţial să îţi exprimi mereu sincer, toate sentimentele, mai ales faţă de persoana iubită. Totul, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

"Sunt foarte rari artiştii care au rămas oameni, pentru că artiştii înceracă să ambaleze cam cum dă bine pentru carieră, dar uită să fie oameni. Pentru că timpul nu le mai permite. A spune "te iubesc" este egal cu a spune îmi pare rău, nu mai fac asta, am greşit, nu mai fac asta, iartă-mă. Sunt lucruri pe care ar trebui să le spună orice om, numai să aibă curajul să recunoască că a greşit, sau în momentul în care simte că iubeşte să o spună persoanei iubite bineînţeles," a povestit CRBL, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", în exclusivitate pentru  Antena Stars.

Cântăreţul a mai povestit că soţia lui era coregraful său, iar după momentul în care s-au cunoscut, au stat zilnic împreună timp de 6 luni, perioadă în care s-au ataşat unul de celălalt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest