Crina Abrudan, dezvăluiri surprinzătoare, la „Refresh by Oana Turcu”: „Nu există să plec”

 

Oana Turcu îi va avea alături de ea pe Crina Abrudan, împreună cu soțul ei Gabriel Popescu, și pe Cristi Brancu, duminică, de la 13.00, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. Fosta prezentatoare vorbește despre stilul său de viață, dar și despre pasiunile sale.

„Sunt pasionată de soare, mare și plajă. Mi-aș dori să fie zece luni de vară la noi, dacă s-ar putea, ar fi ideal. Când este caniculã afarã şi toatã lumea fuge de ea, fix atunci eu stau pe saltea, la piscină și mă bronzez. Mie îmi place foarte mult să merg vara la mare. Și sunt foarte matinală, de la 8.30 sunt pe plajă și nu plec până nu apune ultima rază de soare. Nu există să plec de pe plajă mai devreme de 7.30,” mărturisește invitata Oanei Turcu.

Mai multe despre stilul alert de viață al Crinei, dar și despre timpul petrecut în bucătărie, despre care povestește alături de Gabriel Popescu, telespectatorii vor afla duminică, de la 13.00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest