Dan Helciug, stil de viaţă ciudat! "Ţin diete cu ceafă de porc"

 

Dan şi Elena Helciug au fost invitaţii Oanei Turcu în emisiunea de sâmbătă după amiază. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, cum s-au îndrăgostit, iar cântăreţul a mărturisit cum îşi controlează greutatea corporală.

Invitaţi în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", Dan şi Elena Helciug au făcut mărturisiri incendiare din intimitate. Atunci când s-au cunoscut, au avut sentimentul de "predestinat", dar nu s-au gândit niciodată că vor ajunge la 11 ani de căsnicie.

"Era curtat de femei, dar niciodată nu mă gândesc la lucrurile astea. Eu l-am dezbrăcat imediat de statutul de vedetă şi m-a interesat interiorul. Cum este el când nu este pe scenă, cum este pe interior... Eu trebuia să mă dilat, asta era faza, iar el făcea incantaţii, făcea ca toate cele pe lângă mine", a mărturisit Elena.

"Am făcut şi striptease. M-am dezbrăcat la spital. N-a fost prea inspirat că doctorii se uitau pe geam. Au fost două naşteri excepţionale", a explicat în acelaşi timp Dan Helciug.

În ceea ce priveşte dieta, stilul de viaţă şi kilogramele în plus, Dan Helciug declară că greutatea lui variază în funcţie de starea de spirit. Ba chiar, Elena i-a spus odată că a slăbit pentru că i-a fost dor de ea.

"Când sunt fericit, mănânc. Fluctuez la greutate, dar fac sport. Uneori mai ţin dieta daneză. Şapte zile, în fiecare zi altceva (...) Gramajul este problema. Cea mai bună dietă este dieta celor două mâini, e un proverb indian. Ar trebui să mănânci cam cât îţi intră în două palme. Atât ar trebui să mănânci la o masă", a mărturisit cântăreţul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest