Dan Negru, la ”Refresh by Oana Turcu”: ”A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată”

 

Dan Negru este invitatul special al Oanei Turcu în cadrul ediției de Paște a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, unde dezvăluie momente inedite din cariera sa, dar și din viața personală.

Amintindu-și despre multele clipe în care a simțit aprecierea publicului, Dan Negru a povestit o întâmplare pe care o consideră un exemplu de dragoste din partea oamenilor care îl urmăresc.

”Eram în aeroport la Cluj și vine un domn la mine, un domn elegant, avea spre 70 de ani. Și îmi zice: <<domnule Negru, eu am fost profesor universitar în Cluj, sunt pensionar și nu-mi place deloc ce faceți la tv, nu-mi place cum urlați, cum dați din mâni, toate astea nu-mi plac, nu sunt deloc un fan. Soția mea însă, nu pierdea nicio emisiune, se uita la toate lucrurile pe care le făceați la tv și eu eram disperat din cauza asta. De 3 ani de zile, soția mea a murit. De fiecare dată când vă văd la televizor, dau sonorul mai tare și-mi fac treburile prin casă. E ca și cum soția mea ar fi cu mine acolo>>. Asta cred că este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată”, mărturisește Dan Negru.

În ediția de Paște a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.00, la Antena Stars, Dan Negru dezvăluie multe întâmplări memorabile din carieră, dar vorbește și despre familia sa frumoasă, pe care o consideră ieșită din tiparele lumii mondene în care el se învârte.
 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest