Diana Bișinicu s-a speriat îngrozitor când fetița ei a fost la un pas să se sufoce! Aflaţi toate detaliile la „Refresh by Oana Turcu”

 

Diana Bișinicu povestește mâine, de la 16:00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” cum într-o noapte, la 4, s-a speriat îngrozitor că fetița ei se va sufoca.

„Într-o noapte, când Riana avea 8 luni, la 4 dimineața, am simțit dintr-odată că se sufocă, am văzut cum urma să-și înghită limba. În momentul acela i-am făcut manevra Heimlich. Am luat-o, am scuturat-o cu capul în jos și și-a revenit. După aceea, pur și simplu am făcut cădere de calciu”, şi-a amintit speriată Diana.

Acest incident a lăsat-o pe micuța ei cu o traumă și, timp de două luni, nu a mai vrut să mănânce altceva în afară de lapte.

Tot mâine, Luis Lazarus își amintește cu nostalgie de părinții lui.

„Când a murit tata mi s-a rupt inima. Eu nu l-am urât, l-am înțeles în cele din urmă. Mama a murit acasă la mine, în două luni Dumnezeu mi-a luat-o. A fost un șoc pentru mine, o lună nu am fost în stare să leg două cuvinte”, a declarat invitatul Oanei Turcu.

Acum, el petrece cât de mult poate cu bunica lui, care este și ea în suferință.

„Bunica mea locuiește la mine. Suferă de Alzheimer, de cele mai multe ori nu ne recunoaște, dar cum are clipe de luciditate merg să vorbesc cu ea, înainte să o pierd și pe ea”, a povestit Luis.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest