Ediţie specială la “Refresh by Oana Turcu”! Dan Capatos vorbeşte despre cel mai mare regret al său

 
+2 click pentru
galerie

Mâine, de la ora 16.00 la 18.00, în cadrul emisiunii “Refresh”, Oana Turcu aduce în faţa telespectatorilor Antenei Stars ultimele trend-uri în materie de beauty, noutăţi legate de sănătate, dar şi interviuri în exclusivitate cu vedetele momentului.

Cei mai simpatici păcătoşi, Dan Capatos şi Cătălin Bordea, sunt primii invitaţi ai emisiunii “Refresh by Oana Turcu”. Cu acelaşi umor de care dau dovadă în fiecare seară la Antena 1, Cătălin şi Dan i-au răspuns Oanei la întrebări. "Am mereu la mine această hârtie (foto), în caz că mă întâlnesc cu Capatos să fie clar cine e şeful", declară în hohote de râs Bordea.

Şi Dan spune cu umor că: "Am o impotenţă de a găsi formula câştigatoare când vine vorba de educaţia fiului meu, încă suntem în procesul de renunţare a suzetei". Vedeta Antenei 1 este un tip vesel, spumos, dar cu toate acestea are un mare regret: "Am vrut să-mi pun cercel. Este singurul lucru pe care regret că nu l-am făcut”.

Şofatul este poate una dintre pasiunile lui cele mai mari: "Mă consider un şofer bun. Am făcut şi şcoala de pilotaj. Când eram mic am vrut să merg la carturi, dar nu m-a lăsat mama." Care sunt pasiunile ascunse ale lui Dan Capatos, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.

Avocata Paula Iacob este cel de-al doilea invitat al emisiunii “Refresh by Oana Turcu”. "Fur în fiecare an corcoduşe de la vecinul. Anunţ şi spun că am furat! Păcatul mărturisit este pe jumătate iertat", declară ea zâmbind telespectatorilor Antenei Stars.

Nicu Ceauşescu, Gigi Becali sau NuţuCămătaru s-au numărat printre clienţii avocatei. "Îmi amintesc de Nicu Ceauşescu ca de un om bun care îşi dorea să trăiască. Bucuria mea este că în ultimii doi ani lua prânzul des la noi acasă. "

Care sunt acum relaţiile dintre Paula Iacob şi Gigi Becali, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest