Florin Ristei, despre relații! "Nu am înșelat și nu o să o fac niciodată. Nu am agățat niciodată!" Dar cum cucerește artistul o femeie?

 
+2 click pentru
galerie

După ce a câștigat concursul "X Factor", Florin Ristei a devenit unul dintre cei mai apreciația artiști, iar pe zi ce trece adună din ce în ce mai mulți fani, în special fane. Artistul a mărturisit în emisiunea "Refresh by Oana Turcu" că este o persoană destul de timidă, iar această timiditate a fost interpretată de multe ori ca fiind de fapt o aroganță.

În plus, Florin a dezvăluit și câteva secrete din viața lui personală legate de relații, a povestit cum începe o relație și cum se comportă în interiorul ei, așa că fetelor atenție. 

"Nu am înșelat și nu o să o fac niciodată. Nu am  făcut-o niciodată, mi se pare un lucru foarte aiurea. Mai bine spui pa și gata. La mine e "long shot", cel puțin două săptămâni de tatonare și de văzut în fiecare zi," a spus Florin Ristei, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Întrebat dacă este de acord ca doi oameni să ajungă în pat din prima seară, cântărețul a avut o reacție cât se poate de interesantă.

"Nu este exclusă nicio posibilitate.Da. nu suport oamenii care cataloghează așa, gen wow din prima seara s-au întâlnit, s-au văzut. s-au plăcut, hap. Nu suport oamenii care "și-o ard prost". Spune din prima ce intenții ai. Nu sta cu un băiat o lună, pentru că în ziua de azi relațiile sunt scurte, nu sta cu el o lună și fără să-l faci să înțeleagă ce vrei de la el. Nu am agățat niciodată. Adică nu am timp mine. Eu gândesc pe termen lung. Am o singură teamă, teama de penibil. Am văzut o tipă recent în club, mi-a plăcut de ea, dar mi-a fost frică s-o abordez, așa că mi-a luat-o alt prieten. Pur și simplu nu știu ce să îi spun, mi-e teamă de un moment penibil, " a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest