Ilie Năstase: „Am mulți copii, în toată lumea, nu știu câți”

 

Mâine, de la 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars, Ilie Năstase recunoaște că, deși a fost virgin până la 20 de ani, a avut grijă să recupereze apoi terenul… pierdut.

„Am mulți copii, în toată lumea, nu știu câți. Nu le cunosc numărul, eu oficial am doar 5”. Sportivul dezvăluie că soția lui îl ține din scurt: „Nu mai pot ieși cu Amalia la o cafea. Nu pentru că nu am avea o relație OK, ci pentru că Brigitte este impulsivă și geloasă”, mai spune invitatul Oanei Turcu. Ce i-a reproșat el soției sale și ce i-a sugerat Ion Țiriac să facă imediat după cununia civilă, mâine, de la 16:00, la Antena Stars.


În cadrul aceleiași ediții a emisiunii, Ileana Badiu povestește încercările prin care a trecut până să aibă un copil. „A fost o perioadă lungă în care nu am rămas însărcinată: șapte ani. Am pierdut mai multe sarcini, inclusiv în perioada în care am fost căsătorită cu Dinu. La un moment dat, un doctor din Germania mi-a spus că nu pot avea copii. Și totuși am rămas însărcinată, pentru mine a fost un miracol”, declară invitata Oanei Turcu. „Am trăit cu soțul meu 11 ani la distanță, ne vedeam doar în weekend, de un an locuim împreună și ne vedem mai puțin decât înainte”, povestește Ileana Badiu. Tot în cadrul ediției de mâine, Ileana își va aminti năzbâtiile pe care le făcea în adolescență. „Fugeam pe geam la discotecă. Părinții mei erau foarte stricți, pe de altă parte eu nu suportam să mi se impună ceva fără să mi se dea explicații”, declară ea.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest