Marele REGRET al lui Mihai Constantinescu: "A rămas însărcinată cu mine, dar a făcut avort"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Constantinescu a fost invitat, sâmbătă, în emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars. Artistul a dezvăluit cum a ratat şansa de a fi tată, atunci când avea 30 de ani.

Mihai Constantinescu a declarat în emisiunea Oanei Turcu că prietena lui din tinereţe a rămas însărcinată. Tânăra nu a dorit să păstreze copilul, astfel a înrerupt sarcina.

"Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinereţe cu o fată splendidă şi a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se întâmple absolut nimic, aşa că a făcut un avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani şi ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul", a spus Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Cum arată femeia ideală

Mihai Constantinescu a discutat şi despre femeile din viaţa lui. "Imaginea unei femei este foarte importantă, nu cred că aş fi putut fi cu o femeie la fel de bătrână ca mine. Doamnele se trec mai repede decât bărbaţii. Mihaela a fost pentru mine o femeie foarte interesantă. Mi-am dorit copii cu ea, când s-a întâmplat nu a vrut ea, nu era timpul, apoi nu s-a mai putut. Dacă aş fi putut să le combin pe Mihaela, pe Anastasia şi pe Simona, ar fi ieşit femeia ideală pentru mine", a mărturisit Mihai Constantinescu.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest