Maria Constantin a dezvăluit de ce fiul său stă la fostul soț

 

Maria Constantin și Marcel Toader trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani și jumătate și se iubesc mai mult ca niciodată.

Invitați la ”Refresh by Oana Turcu”, Maria a dezvăluit de ce și-a lăsat copilul în vârstă de aproape șapte ani la fostul soț, după ce s-a spus că l-a abandonat pe cel mic:

”Eu aveam un apartament cu două camere micuț. Avem custodie comună și am decis ca fiul meu să rămână la tatăl lui. Când ne-am despărțit, am decis să îl las la fostul soț. Este cea mai mare prostie ca să se spună că eu mi-am abandonat copilul. Avea trei ani și jumătate și a stat mama o perioadă cu mine și cu mama și mi-am călcat pe orgoliu. Îl vedeam la o lună, la două luni, cum mi se răspundea”.

Întrebat dacă ar vrea să îl ia pe băiețel să locuiască împreună cu ei, Marcel a dezvăluit la Antena Stars:

”Este binevenit să vină să locuiască împreună cu noi”.

Cu toate acestea, Maria nu vrea să îi schimbe complet viața copilului și preferă să îl lase să locuiască împreună cu fostul soț:

”Ar trebui să îi schimb școala. Fostul meu soț s-a schimbat foarte mult, are o relație și un copil, iar Codruț are un frățior și este foarte fericit de acest lucru.  Eu și cu copilul meu suntem cei mai buni prieteni și fostului soț îi doresc să fie la fel de fericit ca mine.”

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest