Maria Constantin, adevăruri dureroase din viața cu fostul soț: ”Îmi instalase un program de înregistrare a apelurilor”

 

Marcel Toader și Maria Constantin formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri și, deși s-a tot scris că cei doi sunt în pragul divorțului, ei sunt din ce în ce mai pasionali.


Maria îi face toate poftele soțului său, iar Marcel nici că nu poate mai fericit. Cei doi au fost invitați la ”Refresh by Oana Turcu”, unde au vorbit despre lucrurile cele mai delicate din viața lor. Artista a dezvăluit cum a reușit să slăbească:

”Este foarte frumos, dar și foarte greu. Dacă ar fi să mai fasc acest lucru, aș mai face-o. Au ieșit niște bani și a meritat. Am slăbit fără să vreau. Foamea este cel mai bun ajutor pentru a slăbi și a arăta așa. Am gătit foarte mult”.

Maria a  mai dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul său soț, dar și cum s-a produs ruptura cu acesta.

”Viața mea înainte să îl cunosc pe Marcel a fost una pe care mi-a doream, așa cum văzusem la mama și la tata. Lucrurile s-au schimbat după ce l-am născut pe fiul meu. Părinții au încercat într-un fel sau altul să ne facă să prelungim această relație de prietenie și eu am plecat de acasă, mi-am luat inima în dinți. Îl iubeam foarte mult și îmi doream o familie. Recunosc, îmi plac bruneții. Eu am mai avut relații înainte de el, dar nimeni nu înțelegea că eu trebuie să studiez câte 6-7 ore pe zi. După trei ani și jumătate a apărut și Codruț, când eu aveam 22 de ani, dar ce voiam eu să subliniez e că tatăl lui nu a fost la naștere în acel moment. Cu o seară înainte avusese un eveniment și a venit a doua zi. Și-a dorit acest copil și știu că îl iubește foarte mult. Lucrurile s-au deteriorat când a venit copilul. Încercam să țin și de jobul meu, luam copilul cu mine peste tot. Cred că tehnologia este o problemă. El a avutn o perioadă în care stătea mult la calculator. Era foarte pasionat de știință, se documenta și ăsta a fost unul dintre motivele care ne-a răcit foarte mult. Îmi instalase un program de înregistrare a apelurilor. Cred că era și gelos și voia să știe ce se întâmplă. Eu aveam o povară foarte grea. Făceam de mâncare, spălam, călcam cu copilul în marsupiu, mergeam la spectacole. Și fosta soacră a avut un rol în despărțirea noastră. În timpul în care eu cântam, soacra stătea cu copilul. Se termina programul la 6 dimineața. La vârsta de două săptămâni după naștere am mers cu copilul prima oară. Eu stăteam în permanență cu copilul”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest