Mărioara Zăvoranu şi avocatul Cristian Sîrbu, invitaţii Oanei Turcu la "Refresh"

 

Mama Oanei Zăvoranu, Mărioara, vine alături de Oana Turcu, mâine, de la ora 16.00, la “Refresh”, de la Antena Stars.

Invitata le va împărtaşi telespectatorilor cum a reuşit să slăbească 25 de kilograme în şase luni: “nu am făcut nimic în mod special, doar am mâncat fără sare. Am vrut să slăbesc pentru că e mai sănătos să fii mai suplu”, spune femeia. Întrebată de gazda emisiunii dacă în momentul de faţă are o relaţie, femeia recunoaşte că: "Dacă mie mi-ar face curte un bărbat mai tânăr , m-aş gândi că este pe interes. Cu cei doi soţi ai mei eu m-am simti foarte bine. Acum aş minti dacă v-aş spune că am pe cineva”, încheie ea. Care este relaţia dintre ea şi cu celebra ei fiică, Oana Zăvoranu, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Al doilea invitat al emisiunii “Refresh by Oana Turcu” este avocatul Cristian Sîrbu. “Pot să înteleg orice. Dar atunci când vine de vorba de copii, nu pot să iert nimic. Una este să faci trafic cu petrol şi alta este să faci trafic cu copii”, îi declară el realizatoarei emisiunii. Avocatul recunoaşte că adoră călătoriile şi că este pasionat de istorie."Ultima vacanţă a fost la Muntele Athos, cred că o dată în viaţă fiecare dintre noi ar trebui să ajungă acolo, este o senzaţie unică."

Cum se menţine el în formă, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest