Mirela Boureanu-Vaida, mărturisiri despre sarcină! "Nu plec de acasă fără un pumn de caramele. Simt nevoia de ceva dulce"

 
+2 click pentru
galerie

Mirela și-a împlinit în sfârșit visul de a fi mămică, iar acum povestește cu zâmbetul de buze despre cum decurge sarcina ei. Invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", prezentatoarea a mărturisit că este foarte pofticioasă și mereu simte nevoia să mănânce ceva dulce, mai ales de când este însărcinată.

"Știi cât de bine mă simt în perioada asta. Nu numai că sarcina îți dă așa o anumită împlinire. Bai dar toată lumea te răsfață. Deci nimeni nu mănâncă o bomboană în toată clădirea asta, până nu mă întreabă mai întâi pe mine. Eu nu refuz nimic. Dacă te duci acuma la mine în cabină a-i să vezi o bomboană cu nucă de cocos, una cu rom. Le mănânc. Am un pumn de caramele mai nou. Nu plec de acasă fără un pumn de caramele și în mașină, în drum până aici, în pauza de publicitate. Chiar simt nevoia de ceva dulce," a mărtusit Mirela Boureanu-Vaida, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest