Monica Tatoiu la “Refresh by Oana Turcu”: “Nu aveam niciun respect pentru valorile în care am fost crescută de mama mea”

 

Mâine, de la ora 16:00, Oana Turcu vă așteaptă la o nouă ediţie “Refresh”, în care invitata Monica Tatoiu povesteşte multe dintre secretele ei, despre cum a reușit să scape de problemele vieții, dar și despre câinele ei antidrog, pe care l-a adoptat ca să-l salveze de la moarte. 

La 22 de ani, femeia de afaceri a trecut prin clipe dificile, fiind diagnostică cu o boală foarte gravă, pe care a reușit să o învingă cu succes.

Unul dintre lucrurile pe care le va regreta toată viaţa este acela că, în tinereţe, şi-a supărat mama de multe ori:

“Mama e o sfântă, e o persoană foarte specială şi am chinuit-o foarte mult. Nu aveam niciun respect pentru valorile în care am fost crescută  de ea.

Mă  bucur că Dumnezeu mi-a dat posibilitatea ca la 58 de ani să nu-mi fie ruşine cu mine. Şi asta e foarte important”.

S-a căsătorit prima oară la 22 de ani cu un prieten de familie. “Era o diferenţă foarte mare de vârstă între noi, 10 ani, dar şi o diferenţă de valori. Dumnezeu mi-a deschis o ușă spre un alt tip de viață pe care, la momentul respectiv, n-am fost pregătită să merg."

Ce s-a întâmplat, de ce s-au despărţit şi cât a durat căsnicia ei, veți afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh” by Oana Turcu.

Şi tot în cadrul ediţiei de mâine, Monica va vorbi şi despre modul în care a reușit să învingă cancerul anul trecut: “Tratamentul nu te vindecă. El creşte capacitatea organismului de a lupta cu dezechilibrele interioare care au apărut”, încheie ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest