'Nea Marin și-a găsit nașul la bătaie! ”M-a târât 700 de metri”

 

Sperie toate vedetele, dar și el a fost speriat, încă de mic. El a povestit toate momentele de groază prin care a trecut după ce a mers la furat lumânări ”pentru o cauză nobilă”.

Invitat în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”, 'Nea Marin a arătat fața pe care nu mulți au reușit s-o vadă nici la TV, nici atunci când au lucrat cu el. Chiar dacă el e știut drept cel care sperie vedetele, află că și el a avut parte de o bătaie sănătoasă în copilărie.

”O singură dată cred că m-a bătut bunicul în viață și nu-mi mai trebuie bătaie și nici nu doresc nimănui ce bătaie mi-a dat. Bunica mea mi-a zis să merg la joacă, dar să nu uit să merg până la mătuși-mea până ce ma întorc. Îi cumpărase niște lumânări ca să meargă a doua zi la mort. Copil fiind, am uitat și am ajuns seara acasă. Când am ajuns la poartă mi-am dat seama că nu am ce trebuia. M-am întors, m-am dus la câțiva colegi și le-am spus. Am fost patru colegi la priveghi și am furat lumânări, un pachet de 100. Le-am împărțit frățește și am ajuns acasă. Când am ajuns acasă și și-a dat seama că nu-s cele pe care le cumpărase mătuși-mea. Ce crezi că a făcut bunicul cu mine când a aflat de unde aveam lumânările. Le-am dus înapoi, și de la intersecția de unde era mortul și până la mine acasă, 600-700 de metri, nu știu dacă am atins pământul de 20 de ori. Mi-a dat bătaie de nu mi-a mai trebuit. Să nu mai fur în viața mea”, a mărturisit 'Nea Marin.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest