Niculina Stoican, telefon de la o presupusă amantă: ”Mi-a spus că soțul meu pe ea o iubește”

 

Artista de muzică populară, Niculina Stoican, a fost invitată în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”, unde a vorbit în detaliu despre condamnarea soțului ei, Vasile Stănescu și despre relația amoroasă dintre cei doi.

Niculina Stoican a fost invitată duminică în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”, unde a mărturisit convorbirea dintre ea și o presupusă amantă a soțului său care era închis la momentul apelului. O femeie a sunat-o spunându-i că soțul ei, Vasile Stănescu, o iubește pe ea. Reacția Niculinei a fost de milioane.

”N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui, eram eu. Am primit telefoane, ”Știi, că soțul tău mă iubește”. I-am spus: foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu. Soțul meu n-a fost un tânăr prea cumințel. L-am luat dintr-o gașcă de băieți, dar în momentul în care ne-am căsătorit”, a mărturisit Niculina Stoican în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.

Sunt căsătoriţi de peste 20 de ani
Povestea de dragoste a Niculinei Stoican a început în urmă cu peste 20 de ani, pe vremea când artista avea doar 20 de ani. Imediat după ce soţul ei şi-a primit condamnarea, după 10 ani de judecată, Niculina Stoican a spus că trece printr-o perioadă foare grea a vieţii ei. "Soţul meu nu a fost arestat, ci s-a prezentat singur la închisoare. Paradoxal, eu acum sunt liniştită pentru ca s-a ajuns la o finalitate cu acest calvar. Suntem bine, ştim ce ne aşteaptă de acum înainte, băiatul nostru este bine. Speram la o altă sentinţă, dar dacă aşa s-a decis ne supunem", a spus cântăreaţa într-o emisiune tv. Vasile Stănescu, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că a prejudiciat statul cu sume importante.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest