Nu ţine diete, dar totuşi arată senzaţional! Nicoleta Nucă a mărturisit ce face pentru a arăta atât de bine

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă s-a făcut cunoscută prin intermediul concursului "X Factor" şi de atunci are pe zi ce trece tot mai mulţi fani. Se bucură de un succes nebun pe piaţa muzicală, iar de admiratori, nici nu mai încape îndoială.

Invitată în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Nicoleta Nucă a mărturisit că nu ţine diete drastice pentru că nu poate rezista în faţa dulciurilor. De asemenea, ea a mărturisit cum reuşeşte să arate atât de bine.

"Nu ţin cure de slăbire niciodată, dar sunt adepta modului sănătos de viaţă, dar într-adevăr mănânc foarte sănătos, carne, peşte, legume, fructe, pâine din făină integrală, paste integrale. Fac foarte mult sport, zilnic merg la sală, fac o singură zi în săptămână pauză. Sportul este cea mai bună metodă pentru a te menţine în formă şi pentru fi şi sănătos. Nu neg faptul că aş vrea să mai dau câteva kilograme jos, acum 55 la 1,60 înălţime, deci ar trebui să dau câteva jos. Dar vreau să o fac treptat, nu vreau să ţin diete drastice," a spus Nicoleta Nuca, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest