Oana Turcu, incident amuzant în direct! "Fermoarul rochiei mele s-a rupt de sus până jos"

 

Antena Stars sărbătoreşte, pe 16 decembrie, un an de la relansare, iar cu această ocazie, Oana Turcu a povestit cu umor cânteva întâmplări petrecute atât din copilăria ei, cât și din viața profesională, în rolul de prezentatoare a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", la singurul post de celebrity news din România.

Oana a acordat un interviu în exclusivitate pentru www.antenastars.ro, în care a povestit mai multe amintiri frumoase, atât din copilărie, cât și din spatele camerelor de la luat vederi.

Ai vreo amintire, năzbâtie petrecută la vârsta de un an?

"A fost destinul meu să fiu un copil tare precoce. De exemplu, la grădiniță, eu îi păzeam pe ceilalți copii să adoarmă la amiază și cine nu dormea, harst!, o rigla la picior! La un an de zile, deja mergeam pe picioarele mele și vorbeam! Auzeam discuțiile părinților mei, profesori și rosteam, fără probleme următoarea propoziție: creierul lui Eminescu cântărește 1400 grame!", a spus Oana Turcu.  

Prezentatoarea a mai povestit și o întâmplare plăcută, petreceută anul acesta la Antena Stars.

"Ce poate fi mai plăcut decât faptul că, într-un an de zile, am construit un nou brand, Refresh? Am fost privilegiată să mă întâlnesc cu femei și bărbați extraordinari în acest an. M-a impresionat când doamna Madeleine Voicu, mamă lui Mădălin Voicu, a scos pentru mine din cufăr rochia de mireasă, pe care nu o mai scosese de la nuntă fiicei sale, care purtase aceeași rochie în față altarului! Și m-a înduioșat Anda Adam, care care vorbea cu iubitul ei, în timptul interviului, din 10 în 10 minute. Pentru șansa de a arată cum dau Refresh vieții lor mari vedete, mulțumesc Antenei Stars," a mai adăugat ea. 

Care a fost cel mai amuzant incident petrecut în culise sau în direct?

"Cea mai grea ediție Refrsh by Oana Turcu a fost în primăvară, când, în timpul filmării, fermoarul rochiei mele s-a rupt de sus până jos. Altă nu aveam la locație și, evident, nimic nu se putea amâna, cu invitatul de față. Nici un ac de siguranță nu era prin zonă. Așa că am improvizat, de la față locului, o prindere cu un clește de rufe! Nimeni nu a văzut pe post, toată lumea a fost fericită!", a povestit Oana, zâmbetul pe buze.

Ce mesaj le transmiți telespectatorilor Antenei Stars, dar și cititorilor www.antenastars.ro?

"Dragii mei prieteni, dragostea și devotamentul vostru sunt sursă noastră de energie, zi de zi! Mulțumim pentru acest an extraordinar, în care am simțit că gândim la fel! Va iubim și va invităm să alegem momentul perfect pentru un refresh în viață noastră! Împreună, și în 2015, pe Antena Stars!", a declarat Oana Turcu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest