Oana Turcu o felicită pe Anna Lesko pentru reuşita de a păstra secretă sarcina!

 

Oana Turcu a rămas surprins plăcuta de faptul că iubita solistă a reuşit să ţină, în secret, până la şapte luni, faptul că este însărcinată. Deşi a colaborat cu artistă, vedeta Antenei Stars recunoaşte ca nici ea nu şi-a dat seama de faptul că Anna va fi mămica în doar două luni

"Am citit o veste extraordinar de frumoasă! Anna Lesko va fi mămică! După ce am văzut că este deja în a şaptea lună de sarcină! Când am văzut ştirea, m-am întors către Cristi şi am spus: "Vedeţi că nu sunteţi infailibili? Timp de şapte luni, nu a descoperit nimeni că e însărcinată şi ea a ales când să vă spună!"
Sigur că i-am spus toate lui Cristi şi privind la modul în care anumiţi jurnalişti de monden se dau "soldaţi universali", dar, de fapt, bucuria mea era DUBLA!

"Anna Lesko este una dintre cele mai vechi prietene ale "liniei Oana Turcu", folosind produsele mele pentru a fi mereu într-o formă extraordinară! Aşa cum, de altfel, mă bucur că aţi descoperit-o şi voi acum, când aţi văzut sarcina! Vă jur că nimeni de la noi, de la Ardes, nu a descoperit mai devreme sarcina! Frumoasă secretomanie!", a scris Oana Turcu pe blogul personal.

"Îi transmit Annei felicitările mele şi nespusă bucurie că va trăi cea mai frumoasă transformare a vieţii sale şi trebuie să-i fac, pentru ultimele luni de sarcină, noi recomandări", scrie Oana pe blogul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest