Oana Turcu sau cum se scrie o poveste de succes!

 

S-a născut în Iaşi şi ca orice moldoveancă ambiţioasă a reuşit să ajungă una dintre cele mai de succes femei din România

De televiziune s-a îndrăgostit de tânără, a fost reporter de teren, că mai târziu să ajungă directorul unui post din capitala Moldovei. Succesul local nu a mulţumit-o aşa că a venit la Bucureşti, unde a intrat în trustul Intact Media Grup.

În numai şapte ani a pus pe picioare o carieră de succes, fiind recompensată cu premiul pentru cea mai bună afacere a anului 2000. Vorbim despre erboristerie.

Adevărata fericire a cunoscut-o, însă, când l-a întânit pe cel care avea să îi devină soţ şi tatăl copilului ei: Cristi Brancu.

Oana Turcu se află acum în faţa unei noi provocări. După ce Antena 2 i-a adus satisfacţii atât pe plan profesional, cât şi în cel personal, acum, frumoasa soţie a lui Cristi Brancu ne invită să dăm împreună "Refresh" stilului nostru de viaţă.

Vom afla totul despre vedete, ce ascund acestea, care sunt secretele, dar şi tabuurile lor. Ce se ascunde în spatele chipurilor frumoase pe care le vedem la televizor şi în reviste, ne va spune Oana Turcu, la "Refresh"!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest