Paula Chirilă a pierdut o sarcină: ”A fost un șoc pentru mine, o mare dramă”

 

Paula Chirilă a continuat șirul dezvăluirilor la ”Refresh by Oana Turcu” și și-a adus aminte de unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Înainte să o aibă pe fiica ei, Carla, prezentatoarea TV a pierdut o sarcină, iar momentul a fost un adevărat șoc pentru ea și pentru familia sa. Soțul ei, Marius, a luat o decizie atunci care le-a schimbat definitiv viața.


”I-am dat știrea prin telefon. El era pe tren și el era la Cluj și colegii mi-au dus să mă duc la Cluj să nasc. Au reușit să îmi întârzie nașterea. Când a ajuns el, am născut. Ne-am dorit sarcina. Înainte de apariția Carlei am pierdut o sarcină și a fost o dramă mare pentru mine. Anunțasem și familia. Și atunci Marius a cumpărat o excursie în Maldive. A fost un șoc, ne uitam unul la celălalt și nu ne venea să credem. Am zis să plecăm, la o lună după ce am pierdut sarcina. Mergeam cu inima îndoită. Am avut o săptămână de liniște acolo, era ca în Rai. Dumnezeu a vrut și am mai primit niște sfaturi de la prieteni. Cert este că s-a întâmplat după ce ne-am întors și am făcut un test. Am rămas acolo, în Maldive. Ne-am trezit cu cun copil și nu știam ce să facem, Prima băiță a fost cu scandal”, a dezvăluit Paula la Antena Stars.

Aceasta a mai vorbit și despre liposucția la care a fost supusă pentru a scăpa de câteva kilograme în plus, dar și despre dietele pe care le-a urmat în ultima perioadă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest