Paula Chirilă, fără verighetă la TV! Ce s-a întâmplat?

 

Paula Chirilă a venit la ”Refresh by Oana Turcu” pentru a vorbi despre viața de familie, precum și despre teatru și emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”.

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Antena 1 și-a adus aminte de un moment care a făcut-o să îi ceară socoteala soțului ei, cu care are și o fetiță.


”Nu pot să îmi otrăvesc prezentul. Dacă am acceptat să locuim o vreme la distanță. A lăsat pagina lui de Facebook deschisă pe calculatorul meu. Am descoperit niște mesaje cu o domnișoară de la o bancă. Eu eram sarcastică, îl sâcâiam cu ironii și m-a întrebat ce am. I-am spus de mesaje și ce se întâmplă. Mi-a zis că s-a întâlnit o singură dată cu domnișoara aceea. Noi am avut o căsnicie foarte mulți ani la distanță. Eu am rămas aici cu Carla și el venea aici la două-trei săptămâni. Tot stresul era pe mine, trebuia să fiu și mamă și tată și cărăuș și menajeră. Am răbufnit și i-am adus niște reproșuri. Nu a pus capul în pământ. Nu mi se părea fair play și nu întrebam unde se duce și ce face, eram o soție confortabilă pentru orice soț, nu am apărut prin presă cu prostiuțe. Au fost invitații de a mă cunoaște mai îndeaproape. Omul vrea să te cunoască și nu poți să refuzi. Am scos verigheta pentru un film și am rătăcit verigheta prin casă. O caut de câteva săptămâni, am pus o cană cu fundul în jos, că se pare că aurul se ascunde”, a dezvăluit Paula la Antena Stars.

V.M


.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest