Pepe, totul despre infidelitate în relaţia cu Raluca Pastramă! Ce a răspuns la întrebarea: "Ce ar face dacă l-ar înşela soţia?"

 
+2 click pentru
galerie

Pepe şi Raluca Pastramă sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună şi-au întemeiat o familie superbă. Cei doi au doi copii, iar relaţia lor decurge de minune, încă de când s-au cunoscut.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Pepe a acceptat să răspundă cu sinceritate la cele mai îndrăzneţe întrebări legate de relaţia lui cu soţia sa. Cântăreţul a vorbit despre ipoteza în care în relaţia lui ar interveni infidelitatea, iar răspunsurile lui au fost mai mult decât clare.

"M-am gândit cum ar fi ca Raluca să mă înşele, dar nu încape în discuţie. Am toată încrederea în Raluca. Nu mă gândesc, nu vreau să mă gândesc. Nu te gândeşti la aşa ceva, dacă nu îţi arde. Mă ţin de sport, că trebuie să mă menţin tânăr pentru că am fete, când vor fi mari şi vor vrea să iasă în club, le fac eu rezervare," a spus Pepe, la Antena Stars.

De asemenea, cântăreţul a recunoscut că nu este român 100% şi a ţinut să precizeze că cei de etnie rromă sunt mai pasionali în pat.

"La capitolul sex, e aşa mai cu pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român", a adăugat artistul.

Foto: Facebook, captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest