Prima ecografie a sarcinei Alinei Puşcaş de când a anunţat că va deveni din nou mamă

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", unde a făcut mărturisiri exclusive despre planul său personal şi a arătat ecografia de la a doua sarcină.

Alina Puşcaş a primit deja inelul preţios din partea lui Mihai şi are o vechime de peste 100 de ani, fiind o moştenire preţioasă de familie. În emisiunea de sâmbătă de pe Antena Stars, "Refresh by Oana Turcu", vedeta a mărturisit că după ce se va căsători, va renunţa la numele "Puşcaş", ceea ce înseamnă că va purta numele de Alina Stoenescu.

Printre altele, la sosirea prietenlor sale bune, Nicoleta Nucă şi Raluka, Alina Puşcaş s-a gândit să-i dea vestea cea mare ultimei care nu a aflat de faptul că va deveni mămică pentru a doua oară şi anume celei din urmă. După ce i-a arătat testul de sarcină, vedeta a arătat la cameră ecografia celei de-a doua sarcini.

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest