“Refresh” cu Gabi Firea: ”Când m-a cunoscut, Florin a fost foarte fericit că a ţinut o cură de slăbire cu câteva luni înainte”

 
+2 click pentru
galerie

Emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de mâine, de la ora 16.00, o are invitată pe Gabi Firea. Prezentatoarea va vorbi despre viaţa de familie, dieta pe care a ţinut-o după naştere și va dezvălui cea mai mare dorință a ei

Gabi îi mărturiseşte Oanei Turcu, secretul său în privinţa alimentaţiei. Telespectatorii vor afla ce dietă şi-a inventat singură pentru a slăbi după naştere și, cu ajutorul căreia, a revenit la dimensiunile de dinainte de a rămâne însărcinată.

Gabi va povesti o întâmplare haioasă, legată de soţulei, Florentin Pandele: ”Florin îmi povestea că, atunci când m-a cunoscut, a fost foarte fericit pentru că ţinuse o cură de slăbire cu câteva luni inainte".

Un alt subiect abordat în emisiune va fi cel al operaţiilor estetice, despre care Gabi afirmă că: ”Nu condamn pe nimeni, dar pentru mine, personal, mi-ar fi puţin teamă. Aş încerca toate modelele şi motivele, astfel încât să nu ajung acolo. Eu cred că Dumnezeu ne-a lăsat pe pământ perfecţi şi orice artificiu ar strica echilibrul".

O emisiune de excepție cu Gabi Firea, mâine, de la ora 16:00, la “Refresh by Oana Turcu”!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest