Secrete din viaţa Oanei Turcu! Cum a reuşit să păstreze fericirea în căsnicia ei?

 

Oana Turcu, prezentatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu", difuzată ân fiecare sâmbătă începând cu ora 16:00, la Antena Stars, a împlinit de curând 40 de ani şi se declară o femeie împlinită pe toate planurile, atât în viaţa de familie, cât şi în viaţa profesională. Este prezentatoare TV, femei de afaceri, soţie şi mamă, dar reuşeşte să le împace cu succes pe toate.

Recent, Oana a acordat un interviu pentru site-ul ziare.com în care a povestit câteva din secretele succesului ei. Prezentatoarea a mărturisit că sursele ei de tinereţe sunt soţul său, Cristi Brancu, dar şi fiul ei Teddy.  Oana a povestit puţin despre căsnicia ei şi despre lucrurile care au ajutat-o să se menţină trainică.

"Căsnicia noastră e ca vinul bun. E mai preţios odată cu trecerea anilor. Eu am ştiut, când l-am zărit pentru prima oară pe Cristi, că el va fi soţul meu. Şi el a ştiut că eu sunt aleasa lui, aşa că iubirea noastră a trecut firesc prin etapele sale: îndrăgostire, cerere în căsătorie, nuntă, copil şi... E normal să fie păreri diferite. Dar de aici până la ceartă e un drum care, în cazurile fericite, nu se parcurge. Secretul este că fiecare să ştie să îl asculte pe celălalt, să lase de la el şi să aiba încredere în ce spune celălălt, pentru că, de foarte multe ori, ne putem încăpăţâna să nu vedem realitatea, aşa cum este. Şi să înţeleagă că, dacă totul se spune şi face din iubire, trebuie căutat cu calm drumul drept. Deci, există mariaj fără certuri dacă oamenii chiar cred până la capăt în iubirea lor. Noi nu ne certăm, ne completăm. Uneori este el cel bătăios şi eu îl liniştesc. De foarte multe ori este invers. Dar oricâte păreri divergente am avut, dragostea ne-a arătat mereu soluţia. E foarte important că avem încredere deplină unul în celălălt. Şi dacă totul ne-a ieşit până acum foarte bine cariera, familie, copil înseamnă că se poate," a declarat Oana Turcu, pentru ziare.com.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest