Şi-a mărit Andreea Bălan bustul? Află adevărul chiar de la ea: "S-au inventat tot felul de artificii"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a dezlegat misterul cu privire la bustul ei! Artista i-a mărturisit Oanei Turcu, la Antena Stars, că a recurs la multe artificii pentru a arăta bine.

Andreea Bălan nu a spus că nu şi-a pus silicoane, dar nici nu a recunoscut că ar fi făcut-o. Mai mult, ea a dezvăluit la emisiunea Refresh by Oana Turcu că a luat anticoncepţionale şi sânii s-au mărit cu o măsură.

"Nu ştiu cine a inventat prostia cu mărarul. De la 15 ani de când eram în Andre până la 20 şi ceva normal că s-au mărit pentru că mă dezvoltam. Am început să iau anticoncepţionale şi s-au mărit cu un număr. De opt ani eu nu am mai spus nimic legat de sânii mei. Acum s-au inventat tot felul de artificii pentru a arăta bine. Nu am spus niciodată că mi-am  pus sau nu. Dacă o faci trebuie să pui cu măsură, cât îţi permite spatele, mă înţelegi", a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan are cele mai explozive show-uri din showbiz-ul autohton. Costumele o fac să arate hot şi sexy la fiecare apariţie. În prezent, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu americanul Michael.

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest