Stela Popescu a reuşit să slăbească 3 kilograme în timp record! Care a fost secretul său

 
+2 click pentru
galerie

Stela Popescu a fost invitată sâmbătă seară la "Refresh by Oana Turcu". Aceasta a făcut dezvăluiri exclusive despre viaţa personală.

Aşa cum este greu pentru multe reprezentante ale sexului frumos, a slăbi este într-adevăr o artă. Stela Popescu a fost invitată la emisiunea "Refresh by Oana Turcu" şi a mărturisit cum a reuşit să slăbească în tinereţe, dar şi cum a reuşit la vârsta de 80 de ani să slăbească trei kilograme în timp record.

"Mâncam caş cu prune. Caşul e sărat... Sarea mă ajută teribil la cura de slăbire. Mai ales iarna mi-e foame, deschid frigiderul şi nu-mi place nimic. Undeva în colţ am întotdeauna un borcan de untură. Iau o felie de pâine, o ung cu untură, pun un strop de sare şi un stop de ardei şi dacă vreau şi două rondele de ceapă. Seara, nu dimineaţa, că nu ştiu cine m-a bârfit că beau dimineaţa ţuică", a explicat artista.

De asemenea, acum trei luni Stela Popescu a primit o veste deosebit de bună: va deveni străbunică. Află din materialul de mai sus când se va mări familia actriţei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest