Wilmark, pus de soţie într-o situaţie stânjenitoare, într-un restaurant din Bucureşti: “Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!”

 

   Familist convins, dar totodată discret în ceea ce-i priveşte pe soţia sa şi pe cei doi copii, Wilmark a acceptat invitaţia Oanei Turcu şi îşi va prezenta familia, în exclusivitate în această formulă pe un post tv, sâmbăta aceasta, de la 22.00, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.
    Printre dezvăluirile care vor face deliciul telespectatorilor se numără şi povestea cererilor în căsătorie pe care Wilmark i le-a făcut soţiei sale, Ioana. “După două eşecuri, a treia oară i-a ieşit!”, mărturiseşte amuzată aceasta, completând: “A încercat de două ori, dar nu eram pregătiţi. Prima oară i-am zis pur şi simplu <<Nu!>>”, moment în care Wilmark a întrerupt-o: “Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relaţia noastră nu are rost şi că se va întoarce în Franţa. Eram într-un restaurant din centrul Bucureştiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei, m-am urcat pe masă, şi am întrebat-o <<Vrei să fii soţia mea?>>, toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: <<Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!>>”, îşi amintesc amuzaţi cei doi.
    Ioana, cei doi copii ai lor, Lukas şi Joaquin, dar şi tatăl său, venit tocmai din Columbia îi vor fi alături lui Wilmark într-un interviu savuros difuzat sâmbăta aceasta, de la 22.00, la “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.


    

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest