Carmen Tănase, mistuită de dorul pe care i-l poartă tatălui ei: „Toată viața l-am căutat în bărbații din jurul meu”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Carmen Tănase a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl ei, pe care l-a catalogat drept “cel mai bun prieten”. La 10 ani de la dispariția bărbatului, marea actriță a mărturisit că îi duce dorul din ce în ce mai mult pe zi ce trece și a încercat să suplinească absența lui prin bărbații din viața ei amoroasă.

Viața lui Carmen Tănase a fost marcată de piederea tatălui ei. Actrița a mărturisit că dragostea pe care i-a purtat-o părintelui său, pe care l-a considerat și cel mai bun prieten, a fost una nemărginită, care crește, în ciuda absenței acestuia.

Mai mult de atât, marea actriță a recunoscut că de când tatăl ei a trecut la cele veșnice, a încercat să îl găsească în toți bărbații pe care i-a cunoscut și care s-au perindat prin anturajul ei.

”Tatăl meu mi-a lipsit mereu, a fost prietenul meu, a fost cel mai frumos bărbat pe care l-am cunoscut, toată viața l-am căutat pe tata în bărbații din jurul meu. A fost unic, îi lipsește și mamei. Zeci de ani am avut impulsul de a pune mâna pe telefon să vorbesc cu el și acum mai am momente în care vreau să vorbesc cu el”, a spus Carmen Tănase, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Cât despre relația cu mama ei, Carmen Tănase a mărturisit că este una foarte bună, deși uneori femeia care i-a dat viață o muștruluiește, atunci când își pune sănătatea în pericol.

”Mai țip la ea, recunosc. Dar eu știu că mama mă iubește și mă suportă și mai greșim uneori. Eu am momente când sunt foarte nervoasă și uneori îmi vărs nervii pe ea că îmi este aproape. Ea nu mă mai ceartă, doar mă pisează, uitând că am 60 de ani”, a mai adăugat marea actriță la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest