Cât de gravă este starea de sănătate a lui Viorel Lis: “Încerc să îi dau putere, dar este tare greu”/ VIDEO

 

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar Oana Lis îi este alături necondiționat! Prin intermediul unei conferințe video, soția fostului edil al Capitalei a intrat în direct la „Showbiz Report”, unde a dezvăluit care este starea actuală a partenerului de viață.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Deși la început foarte multă lume a fost sceptică în ceea ce privește povestea lor de dragoste, din cauza diferenței mari de vârstă, odată cu trecerea anilor blondina a demonstrat că îl iubește cu adevărat pe fostul edil al Capitalei, iar de când cu problemele acestuia de sănătate, vedeta i-a fost alături necondiționat.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Lis a mărturisit că de teama ca Viorel Lis să nu contacteze virusul care a pus pe pauză întreaga planetă, s-a transformat în frizerița acestuia. Mai mult decât atât, blondina a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară, dar din dragoste este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

„Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. eu îi fac masaj lui viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mineNu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund. ”, a spus Oana Lis la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest