Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri inedite din intimitatea familiei sale! Cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii “Showbiz Report” alături de familia sa, Cătălin Zmărăndescu a vorbit cu lux de amănunte despre schimbările care au avut loc în viața sa, dar și cum l-a transformat rolul de tată.

Cătălin Zmărăndescu este tatăl a patru copii, iar alături are o femeie care îl iubește și care ar face orice pentru el. Celebrul luptător a venit în cadrul emisiunii “Showbiz Report” și a dezvăluit că își dedică tot timpul pentru familia sa. Mai mult de atât, acesta a mărturisit și faptul că fiica sa mai mică, Matilda, este cea care face regulile în casă, fiind un copil cu foarte multă persoanlitate.

”O răsfăț, dar avem limite”, a spus celebrul sportiv, Cătălin Zmărăndescu la Antena Stars.

”Ne-am chinuit 4 ani de zile să o avem, a fost un copil foarte dorit, Vladimir ne-a ales el pe el. Am primit vestea că e însărcinată fix cu un an în urmă de ziua mea! A fost o chestie care m-a surprins foarte tare! Dumnezeu așa a vrut să fie, așa a fost!”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu la Antena Stars.

Nu vrea ca cei mici să îi calce pe urme

Cătălin Zmărănescu a dezvăluit că nu își dorește ca niciunul dintre cei patru copii ai săi să îi calce pe urme și să facă vreun sport de performanță. Fostul mare luptător a mărturisit că este bună mișcarea fizică, dar nu vrea pentru cei mici să facă aceleași sacrificii pe care le-a făcut el pentru a căpăta renumele pe care îl are acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest