Ce a spus Oana Roman despre indiferența lui Petre Roman, în ceea ce o privește pe nepoata lui: „Am o problemă!”/ VIDEO

 

După ce a sărbătorit ziua de naștere a micuței sale, Iza, care a împlinit 7 ani, Oana Roman s-a arătat dezamăgită de faptul că Petre Roman nu și-a sunat nepoata ca să îi ureze „La mulți ani”. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a vorbit despre indiferența de care a dat dovadă fostul politician în ceea ce o privește pe nepoata lui, mărturisind și cum se va poziționa vizavi de acesta.

Rănită de indiferența lui Petre Roman, Oana Roman a publicat un clip pe contul ei de socializare, în care le-a mărturisit celor care o urmăresc că nu înțelege de ce singura rudă de sânge care a fost alături de Izabela, de ziua ei, a fost mama ei, iar restul bunicilor fetiței sale nici măcar nu au sunat-o ca să îi spună „La mulți ani”.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a recunoscut că a fost deranjată de gestul lui Petre Roman, gest pentru care nu are nicio scuză, dar chiar și așa, vedeta a ținut să precizeze că nu poate obliga pe nimeni să facă lucruri de bun simț.

„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu. Nu îi sun să le reproșez nimic. Da, mai explodez și mai zic public niște chestii câteodată, dar eu îmi asum chestia asta.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit că nu își va schimba sentimentele față de tatăl ei, indiferent că nu a sunat-o pe Iza de ziua ei, fiind de părere că mult din ce are i se datorează lui.  

„Nu mă îndepărtează, îi iubesc și țin la ei la fel de mult și dacă nu m-au sunat și nu au venit, și dacă au uitat. Nu știu dacă e durere. Îl iubesc foarte mult pe tata. Îi datorez foarte mult. Mai sunt oameni care nu au fost la ziua ei și în general. Îi iubesc la fel de mult, voi fi alături de ei la fel de mult. Așa sunt eu construită. Nu pot ține supărare, râcă. Niciodată nu am răspuns cu aceeași monedă.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest