Cine este femeia cu care Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa: „Am văzut negru în fața ochilor și nu am mai știut nimic”/ VIDEO

 

Narcisa Moisa a demascat-o pe amanta lui Yoannes, femeia cu care soțul ei a înșelat-o! Interpreta de muzică de petrecere a mărturisit că a fost o greșeală când a făcut publice toate materialele compromițătoare cu partenerul de viață și cu cea cu care a fost încornorată.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Narcisa Moisa a vorbit cu lux de amănunte despre cum a aflat că este înșelată. Se pare că artista a găsit în telefonul bărbatului o serie de materiale compromițătoare care arătau clar că acesta o înșală de o bună bucată de timp.

Potrivit spuselor sale, în momentul în care a văzut-o pe domnișoara cu care acesta se săruta, a presupus că este o prietenă comună. Gând care a făcut-o să creadă că în viața lui Yoannes există o altă femeie de multă vreme.

„Eu la momentul respectiv am confundat-o pe acea domnișoară cu altcineva. De aceea am avut și această criză. Am crezut că este o relație de lungă durată. Am crezut că este o prietenă comună de-a noastră. M-am certat cu el, am făcut ce am făcut și am postat.”, a spus Narcisa Moisa.

Ulterior, după o analiză amănunțită, Narcisa Moisa și-a dat seama că s-a înșelat, însă abia după ce a publicat toate imaginile compromițătoare cu partenerul de viață, gest care a dus la o despărțire scandaloasă.

“Eu am văzut negru în fața ochilor și nu am mai știut de capul meu. Poate nu postam. Disputa dintre noi tot era. Dacă încercam sa îl ascult pe el și să fie o discuție ca între doi oameni, nu se mai ajungea aici. Încercam să îmi transfer conversațiile, pozele, tot. M-am luat și după acele persoane care erau acolo. Am aflat că nu este cine credeam eu. E o situație în care sunt pusă foarte aiurea. Era și o altă fată într-o filmare, într-o scenă mai intimă.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest