Narcisa Moisa și Yoannes, scandal de proporții, în direct! A avut loc un schimb de replici dur între cei doi!

 

Scandal de proporții între Narcisa Moisa și Yoannes! După ce artista a dezvăluit infidelitatea partenerului de viață, fără să poarte o discuție în prealabil cu acesta, bărbatul a decis să plece din căminul conjugal definitiv. Gestul soțului a devastat-o pe interpreta de muzică de petrecere care l-a implorat de nenumărate ori să se întoarcă acasă. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, cei doi au avut un schimb de replici tăioase, care s-au făcut-o pe artistă să izbucnească în lacrimi.

Despărțirea dintre Narcisa Moisa și Yoannes a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Iar ce a urmat după a șocat pe toată lumea! Moderatorii emisiunii „Showbiz Report” au încercat să îl contacteze pe artist, în timp ce Narcisa era în platou, pentru a-și exprima punctul de vedere vizavi de situația în care se află.

Yoannes a preferat să discute prin mesaje, susținând că nu poate intra în direct din cauza unei cadână care îl ține ocupat:”Chiar nu pot să intru, pentru că e geloasă una dintre cadâne... scuze!”, a fost mesajul transmis de artist.

Mesajul a scos-o din minți pe Narcisa Moisa care a refulat și i-a cerut, din nou, partenerul de viață să se intoarcă acasă, pentru că îi lipsește mai mult ca niciodată. Cu lacrimi în ochi, interpreta de muzică de petrecere l-a implorat pe acesta să nu o mai trateze așa, pentru că îi cauzează durere.

”Care din ele? Care din ele? Băi băiatule, măi Ionuț, Yoannes, viața mea, ți-am spus în toate modurile și toate stările pe care tu mi le-ai provocat de când am văzut acele filmulețe. Revino-ți, să vorbim noi doi și să ne rezolvăm treburile. Să vedem ce avem de pus la punct, cum rămâne, cum nu rămâne. Tot ce avem noi doi la comun. Bagă-ți mințile în cap, de fapt, băi băiatule, că deja toată lumea a luat-o razna. (...)  Mi-e dor! Mi-e dor de tine, viața mea! Te rog încetează cu toate postările, cu toate nebuniile pe care le faci. Nu vreau să mai plâng! Tu mi-ai provocat 15.000 de stări. Nu mai rezist. Nu mai pot”, a mai spus artista, cu ochii în lacrimi., a declarat Narcisa Moisa în platou la ”Showbiz Report”.

În ciuda tuturor cuvintelor frumoase pe care Narcisa i le-a adresat bărbatului, Yoannes i-a răspuns cu un mesaj tranșant, în care i-a transmis că nu mai are nevoie de nimic de la ea, nici măcar de averea pe care au strâns-o împreună, precizând că nu mai există cale de împăcare între ei.

”Potolește-te, că nu vom mai fi niciodată împreună. Eu am acum 100.000 de euro și stau acum și tastez. O să-ți las ție absolut tot. Nu te mai interesează de mine.”, i-a răspuns Yoannes mamei copiilor săi


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest