Narcisa Moisa, devastată după despărțirea fulgerătoare de tatăl copiilor ei! A izbucnit în lacrimi, în direct: “Vino acasă!”

 

Narcisa Moisa este devastată din cauza despărțirii fulgerătoare de tatăl copiilor ei! „Regina maneliștilor” a izbucnit în lacrimi, în direct,  la „Showbiz Report” și l-a implorat pe Yoannes să se întoarcă înapoi acasă!

Despărțirea dintre Narcisa Moisa și Yoannes a picat ca o bombă în lumea manelelor, iar asta pentru că cei doi formau unul dintre cele mai longevive și stabile cupluri. Ruptura s-a produs după ce bruneta a demascat aventura soțului ei pe social media, lucru care l-a deranjat extrem de tare pe bărbat, care a decis să se despartă de aceasta.

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Narcisa Moisa a izbucnit în lacrimi, implorându-l pe tatăl copiilor ei să se întoarcă înapoi acasă și să dea uitării tot ce s-a întâmplat negativ între ei.

”Lumea nu înțelege și nu știe situația noastră. Lumea nu înțelege ce se întâmplă între noi. Viața mea, îmi doresc din tot sufletul să vii acasă, să vorbim, să ne rezolvăm problemele noastre, indiferent de alegerea ta, de ceea ce vei face tu de acum încolo, opțiunile tale, eu o să fiu acasă cu copiii noștri și o să îi cresc într-un mod cât mai frumos, pentru că eu nu pot să fac un alt tată copiilor noștri, a declarat Narcisa Moisa, cu ochii în lacrimi, în platou la ”Showbiz Report”.

În continuare, mesajul Narcisei pentru Yoannes a fost extrem de emoționant și i-a transmis acestuia că îl așteaptă oricât este nevoie pentru ca își dorește cu orice preț ca familia să se reîntregească.

”Îmi doresc din suflet să vii să ne rezolvăm treburile noastre, să ne împăcăm, să fie bine, indiferent de orice. Te aștept oricât este nevoie! Ok! Te aștept oricât este nevoie! Cât mai ai de gând să-ți mai faci damblalele tale cu Suleyman și rege și cadâne și orice? Te rog frumos! Am zăpăcit lumea! Trec de la o stare la alta! Încerc să mă abțin din plâns”, a mai adăugat manelista, desființată de dorul bărbatului iubit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest