Cum a comentat Catinca Roman divorțul surorii ei de Marius Elisei: „E la fel de bine să fii necăsătorit”/ VIDEO

 

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost unul dintre cele mai liniștite divorțuri din showbiz-ul autohton! Cei doi au semnat actele la notar, luni dimineață, pe 15 februarie, iar totul a durat doar 40 de minute, după cum au surprins în imagini paparazzii Spynews.ro.

Oana Roman a mărturisit, în repetate rânduri, că de dragul fiicei lor, Iza, ea și Marius Elisei au stabilit de comun acord ca între ei să existe o relație de prietenie și să se ajute ori de câte ori vor ave nevoie.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Catinca Roman a mărturisit că încă nu a vorbit în detaliu cu sora ei despre despărțirea definitivă de Marius Elisei, însă este sigură că atunci când Oana va simți nevoia să i se confeseze, o va face.  

”Nu am vorbit în mod specific. Știu că a trecut prin niște momente și că urma să facă acest lucru. Oana este foarte ocupată, după cum bine știți și nu am apucat să ne întâlnim noi două să stăm la o cafea, ca fetele. Eu respect valorile fiecăruia și fiecare știe mai bine ce-și dorește și cum își organizează viața sau ce principii are. Din punctul meu de vedere e la fel de bine să fii căsătorit și la fel de bine să fii necăsătorit.”, a declarat Catinca Roman la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Mai mullt de atât, Catinca Roman a ținut să precizeze că o susține pe sora ei, în orice decizie va lua, în continuare, în viața ei personală, fiind de părere că vedeta este o femeie puternică și înțeleaptă.

”Nu pot să vorbesc în numele Oanei. Sunt sigură că o să spună ea la momenul potrivit și când o să simtă să spună acest lucru, pentru că întotdeauna a fost foarte deschisă și foarte asumată. Am fost lângă ea cât am putut. Ea este extrem de ocupată, muncește foarte mult, o are și pe cea mică la o vârstă în care are nevoie de atenție și sunt foarte multe activități. Cu siguranță vom găsi momentul nostru să stăm de vorbă. Oricum eu o susțin în orice hotărâre ar lua sau a luat și sunt alături de ea cât pot”, a mai adăugat sora vedetei de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest