Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Cum s-a desfășurat întâlnirea la notar/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial! Cei doi au semnat actele de divorț la notar, în cursul zilei de astăzi, după ce la finalul lunii decembrie anunțau că nu mai formează un cuplu.

Chiar dacă foarte multă lume a sperat la o reîmpăcare, se pare că Oana Roman și Marius Elisei au hotărât că viețile lor se desfășoară mult mai bine separat. Însă din dragoste pentru fiica lor, Iza, se vor ajuta necondiționat, indiferent de situație.

Paparazzii Spynews.ro au surprins pe cameră imagini bombă cu cei doi, în timp ce se aflau la notar. După cum se poate observa și în filmare, Marius Elisei a ajuns primul la cabinetul notarial, iar la scurt timp și-a făcut apariția și vedeta, după ce înainte și-a lăsat fetița la grădiniță.

Semnarea actelor de divorț a durat doar 40 de minute, semn că toate lucrurile au fost stabilite clar, fără niciun fel de divergențe intre ei.

Ce spunea Oana Roman cu doar câteva minute înainte de divorț

Pe contul său de socializare, Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe social media că astăzi este o zi „un pic specială”, fără să menționeze că urmează să divorțeze de Marius Elisei.

Astăzi am o zi destul de plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți imediat de ce”, a spus Oana Roman cu subînțeles.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest