Cum a fost sărbătorită Anamaria Prodan de ziua ei de naștere. Imagini spectaculoase din inima Dubaiului! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a fost sărbătorită într-un mare stil de cele mai apropiate persoane din viața ei! Sexy-impresara s-a bucurat de atenția tuturor oamenilor pe care îi iubește, iar surprizele pe care le-a primit din partea acestora sunt cu adevărat de lux! Mai mult de atât, avem și imagini spectaculoase cu locația în care a petrecut Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan a petrecut pe cinste alături de cele mai dragi persoane, departe de România și departe de restricțiile și măsurile de siguranță lute în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel că sexy impresara s-a bucurat de vremea frumoasă din Dubai, iar petrecerea a fost una pe cinste. Cât despre cadouri, soția lui Laurențiu Reghecampf a primit fel și fel de daruri de lux.

Cum a fost sărbătorită Anamaria Prodan de ziua ei de naștere

Prin intermediul unei intervenții telefonice, în direct, pentru Showbiz Report, Anamaria Prodan a mărturisit că a primit foarte multe cadouri, inclusiv ce și-a dorit extrem de tare: un telefon nou.

Mai mult decât atât, sexy impresara a mărturisit că acum, la împlinirea vârstei de 48 de ani își doreste să aibă familia fericită, sănătoasă și mulțumită.

"Sunt toți prietenii dragi lângă mine. Am primit foarte multe cadouri, chiar acum vreo 10-15 minute mă uitam și le desfăceam cu prietenele, dar mi-am dorit telefonul nou. Îmi doresc sănătate multă, îmi doresc familia fericită, sănătoasă, mulțumită, cam astea am ajuns eu să-mi doresc pentru că Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat.”, a spus Anamaria Prodan la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest