Edward Sanda și Cleopatra Stratan, logodiți, dar la distanță! Detalii din intimitatea relației lor

 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, artistul a dezvăluit că nu și-a mai văzut logodnica de mai bine de o lună, motiv pentru care i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste, în direct, la TV!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la ora actuală în showbiz-ul autohton. În timp ce anul 2020 a reprezentat pentru multe vedete din lumea mondenă, anul în care s-au despărțit și au divorțat, pentru cei doi artiști a fost anul în care s-au logodit și în care au decis că sunt meniți unul pentru celălalt pentru tot restul vieții.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, logodiți, dar la distanță!

Și chiar dacă s-au logodit, distanța încă reprezintă un impediment major în relația lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan. Artista de peste Prut se va muta în București abia în vara lui 2021, când va termina clasa a XII-a, însă până atunci relația calor doi se desfășoară mai mult cu ajutorul conferințelor video.

Detalii din intimitatea relației lor

Chiar și așa, Edward Sanda consideră că sentimentele puternice pe care le poartă unul pentru celălalt sunt mai mult decât suficient pentru a depăși dorul pe care îl simt. Ba mai mult, artistul a mărturisit că prin iubirea pe care i-o oferă Cleopatra Stratan a devenit un om mai bun.

”Prin felul ei de a fi și prin iubirea pe care mi-o poartă necondiționat și invers. Avem cele mai lungi discuții. Nu m-am schimbat în rău, ba din contră, m-a colorat așa mai mult, m-a aprins și mai rău! Am mai multă inspirație! E frumos să iubești și să fii iubit, ce să mai”, a spus Edward Sanda în platoul emisiunii de la ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest