Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi, în direct, din cauza dorului de soție: „În noaptea de Revelion...”/ VIDEO

 

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc faptul că în urmă cu 11 ani, partenera sa de viață a murit și a fost nevoit să își continue drumul de unul singur. Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, artistul a izbucnit în lacrimi, în direct, invocând ca motiv dorul de soție.

Deși toată lumea îl vede cu zâmbetul pe buze, la fiecare apariție televizată, Gheorghe Turda ascunde o mare durere în sufletul său. Interpretul de muzică populară a fost marcat de momentul în care și-a pierdut soția, din cauza unei boli grave de care suferea de ceva timp.

Chiar dacă a încercat să îsi refacă viața alături de Nicoleta Voicu, norocul nu a fost de partea lui pe partea amoroasă, iar în prezent, Gheorghe Turda se numără tot pe lista artiștilor burlaci din showbiz.

”Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă. Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc.”, a spus Gheorghe Turda, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars, despre Nicoleta Voicu.

Cântărețul de muzică populară și-a găsit alinarea lângă copiii și nepoții săi, dar admite că există momente în care dorul de partenera de viață îl mistuie. Astfel că, Gheorghe Turda a dezvăluit că în noaptea de Revelion a aprins o lumânare în memoria soției.

”În noaptea de Revelion am aprins o lumânare în memoria soției și mi-am cântat ”La mulți ani”, a spus Gheorghe Turda, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest