Laurette și-a înșelat iubitul! A dat cărțile pe față: „Nu mai eram fericită! Tentațiile sunt atât de mari”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Laurette a recunoscut că și-a înșelat iubitul! Vedeta a dat cărțile pe față și a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza infidelității în cuplu!

Laurette este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton, astfel că nu este de mirare că se numără și printre cele mai curtate! Și după cum a recunoscut și ea, tentațiile sunt extrem de mari!

Deși se afla într-o relație cu un bărbat, Laurette și-a înșelat iubitul, motivând că acesta nu o mai făcea fericită. Înainte să se despartă de el, vedeta a început o fost protagonista unei escapade romantice de scurtă durată, iar ulterior a renunțat la fostul partener.

”Am înșelat și spun. De ce să mă feresc. Am înșelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentațiile sunt atât de mari..Dacă nu te mai simți fericit într-o relație și bărbatul de lângă tine și nu își mai oferă ce își dorești tu, fiecare pe drumul lui.”, a spus Laurette.

Și chiar dacă a avut parte de un mariaj eșuat, Laurette a mărturisit că îi poartă un respect enorm fostului soț, care a învățat-o foarte multe de-a lungul căsniciei și care i-a oferit cel mai frumos cadou: pe fiica ei, Serena.

”Fostul meu soț e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveți și de la care eu am învățat foarte multe lucruri constructive de viață, am învățat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învățat cum să fac bani și cum să am o afacere. M-a învățat cum să fiu antreprenoare. Chiar dacă am avut multe urcușuri și coborâșuri și neînțelegeri la un moment dat, a fost unul dintre bărbații care m-au ajutat.”, a spus ea la „Showbiz Report”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest