Mesajul primit de Loredana Chivu, din partea celebrului chef, Nusr Et: „Și-a adus aminte de mine”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Loredana Chivu a vorbit cu lux de amănunte despre relația pe care a dezvoltat-o cu celebrul chef, Nusr Et, cât și despre care au fost mesajele pe care i le-a transmis acesta, după ce i-a gătit personal.

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Însă se pare că blondina face furori cu formele ei de zeiță și în afara granițelor. Iar drept dovadă stă faptul că l-a cucerit pe celebrul chef, Nusr Et, în timp ce se afla în vacanța de vis din Dubai.

Mesajul primit de Loredana Chivu, din partea celebrului chef

Fosta asistentă TV a povestit că Nusr Et s-a arătat fascinat de ea și i-a cerut numărul de telefon. Însă pentru că a fost uluită de dorința chef-ului, Loredana Chivu nu i l-a dat. În  schimb acesta tot a găsit o metodă în care să dea de ea ca să îi transmită un mesaj.

Potrivit spuselor ei, faimosul bucătar i-a scris pe Instagram, unde i-a transmis ca mesaj un emoji cu un trandafir, semn că prezența ei a fost una memorabilă pentru Nusr Et.

”Vreau să vă povestesc ceva, în exclusivitate. A trimis un chelner la noi la masa și mi-a cerut numărul de telefon și eu nu i l-am dat, eram șocată. Și, culmea, după o săptămână de când ne-am întors din Dubai, am primit un trandafir pe Instagram din partea lui. După atâtea zile și-a adus aminte de mine, iar eu i-am dat un pupic, măcar atât. M-a remarcat și m-a ținut minte”, a mărturisit, zâmbitoare toată, Loredana Chivu la ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest