Narcisa Moisa și Yoannes s-au împăcat, după infidelitatea artistului: „El a ajuns în acest punct pentru că mă iubește prea mult”/ VIDEO

 

Narcisa Moisa și Yoannes au fost protagoniștii unui scandal de proporții, după ce artista a publicat imagini compromițătoare cu infidelitatea soțului ei! Dezamăgit de gestul ei, artistul a plecat de acasă, acțiune care a făcut-o pe Narcisa să implore împăcarea. Iată că acum cei doi s-au reconciliat, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Narcisa a dezvăluit cum a avut loc.

După lacrimi și suspine, Narcisa Moisa zâmbește din nou! Artista a reluat legătura cu partenerul de viață și a decis să îi ierte definitiv infidelitatea. Interpreta de muzică de petrecere susține că atitudinea rece și înțepătoare a soțului ei a fost cauzată de dragostea prea mare pe care i-o poartă.

„Indiferent de ceea ce se întâmplă între noi doi, noi suntem de nedespărțit, ca să înțeleagă toată lumea. El a ajuns în acest punct din cauza faptului că mă iubește prea mult. Tot ceea ce a făcut el și punctul în care s-a ajuns este din cauză că ne iubim prea mult. Suntem de nedespărțit pentru că ne iubește Dumnezeu prea mult”, a spus Narcisa Moisa la Antena Stars.

Totodată, Narcisa Moisa a mărturisit că a putut trece peste infidelitatea bărbatului, gândindu-se că orice bărbat mai calcă strâmb uneori, iar faptul că a înșelat-o nu este atât de grav încât să șteargă cu buretele cei 13 ani de amintiri frumoase pe care îi au împreună.

„Orice bărbat greșește. Nu aruncați cu pietre până nu veți fi voi drepți în fața lui Dumnezeu. (...) El îmi dă cea mai mare putere. M-a făcut să înțeleg că iubirea noastră e prea mare. Noi suntem de nedespărțit. Avem 13 ani împreună, în care am făcut lucruri frumoase și cel mai importatnt copiii noștri. În momentul acesta sunt sigură că ne împăcăm. Eu îl aștept cu brațele deschise, asta mi-a arătat și el. Abia aștept să vină acasă. (...) Mi-a promis c-o să ne vedem curând și că totul va fi bine între noi”, a spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest