Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au logodit pentru a treia oară: „Eram sigur că n-o să poată să iubească alt bărbat”/ VIDEO

 

În ciuda tuturor despărțirilor și împăcărilor de care au avut parte de-a lungul relației, Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au dat seama că sunt predestinați unul pentru celălalt, astfel că s-au logodit pentru a treia oară. Cuplul a părut pentru prima dată la TV, după reconciliere, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, unde au vorbit cu lux de amănunte despre dinamica poveștii lor de dragoste.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol par mai fericiți ca niciodată! Cei doi s-au mutat definitiv împreună, în străinătate, după ce ani buni distanța le-a fost cel mai mare inamic. Și chiar dacă de-a lungul relației au existat mici controverse, afaceristul a mărturisit că era sigur că bruneta se va întoarce în brațele lui.

„Eu mi-am știut locul. Nu am fost îngrijorat de nimic. Chiar dacă ne-a despărțit atâta distanță, inimilile noastre au fost mereu acolo și eram sigur pe Mădălina că niciodată n-o să poată să iubească alt bărbat”, a afirmat Nick Rădoi, la Showbiz Report.

Mai mult decât atât, Mădălina Apostol a dezvăluit că speră ca de data aceasta logodna să le poarte noroc și să nu mai existe animozități între ei care să destrame cuplul. Cât despre cum a primit cea de-a treia cerere în căsătorie, bruneta a recunoscut că a izbucnit în lacrimi din cauza emoțiilor, conștientizând faptul că distanța nu mai este un impediment în calea fericirii lor.

„Nick este un romantic incurabil! În atâția ani s-au întâmplat atâtea între noi. La noi logodna a fost de două ori, dar s-a oprit. (...) A treia oară e cu noroc. Acum am primit ceva la fel de deosebit ca și celelalte, tot un inel, dar de data asta l-am primit cu lacrimi, l-am primit cu multe emoții, pentru că de data aceasta știu că nu mai există niciun impediment”, a spus Mădălina Apostol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest